Med andres ord

Hør andres erfaringer med fødselsforberedelse hos Susanne Andersen,
der danner grundlaget for indhold og undervisning i kurserne på fødeklar.dk

Den bedste vej mod tryghed
Jeg var så heldig at få lov til at deltage i et af de første kurser Jordemoder Susanne Andersen holdt i sin nye forretning der henvender sig til gravide og dem der skal med til fødslen.

Som førstegangsfødende har man jo INGEN ide om hvad man har sat sig selv op til ved at blive gravid, fødslen ligger laaangt ude i fremtiden men som månederne går og man kommer tættere på terminen begynder div. spørgsmål at trænge sig på.

Det er meget nemt at gå på nettet idag for at få svarene fra forskellige fora, men uanset hvor meget man læser derinde i cyber så kan det ikke på nogen måde måle sig med den tryghed man får af at deltage i Susannes kurser.

Fødeklar.dk er helt klart et sted jeg vil anbefale gravide og deres medsammensvorne at besøge og gøre brug af. Du får en grundig gennemgang af alle fødslens faser af en super kyndig Jordemoder og du kan stille alle de spørgsmål du har brug for – både dig der er er dén og dig der skal være med til at holde ben, tørre sved af, holde i hånd og bare være dér.

Der er personlig betjening og skræddersyede svar til lige nøjagtig din situation :0)

Lykke Scheuer; Skuespiller www.lykkescheuer.dk